Alati za pristupačnost

Centrala: Ul. sv. Preobraženja 4/IV, Zagreb

Ako želiš razgovarati o sebi, svom partneru, djeci, obitelji, ako trebaš pomoć, podršku…
Veličina fonta: +

Radionice za djecu "Istražimo osjećaje!"

Dragi roditelji i djeco,

u Obiteljskom centru, Područnoj službi Vukovarsko-srijemskoj od 5. do 7. srpnja 2023. godine provodit će se radionice za djecu rane školske dobi (od 1. do 4. razreda osnovne škole) pod nazivom „Istražimo osjećaje!". Kao što samo ime govori, kroz 3 radionice, putem kreativnih aktivnosti, vježbat ćemo prepoznati osjećaje, tjelesne osjete i misli koji ih prate, opisati ih, imenovati i izraziti. U prvoj radionici pod nazivom „Pogled unutra" započet ćemo s osvještavanjem, primjećivanjem i imenovanjem osjećaja. U drugoj radionici pod nazivom „Osjećaji na karti tijela" više ćemo se baviti tjelesnim osjetima i mislima koji se javljaju uz osjećaje, dok ćemo u trećoj radionici pod nazivom „Toplomjer osjećaja" istraživati različite jačine osjećaja i kako njima upravljati. Na kraju svake radionice djeca će roditeljima prezentirati što su taj dan radila te će roditelji dobiti prijedloge kako u svakodnevici razvijati ove vještine nadalje.


Radionice će se održavati u sljedećim terminima:

  1. radionica „Pogled unutra" – 5. srpnja u 9.30 - 11.30 sati
  2. radionica „Osjećaji na karti tijela" – 6. srpnja u 9.30 - 11.30 sati
  3. radionica „Toplomjer osjećaja" – 7. srpnja u 9.30 - 11.30 sati


Za prijavu sudjelovanja u radionicama i sva ostala pitanja možete kontaktirati voditeljice radionica:

Martina Špaček, dipl.psih.-prof., e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dajana Marjanović, mag.psych., e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Kontakt telefon:

032 300 268


Mjesto održavanja radionica:

Obiteljski centar, Područna služba Vukovarsko-srijemska, Kardinala Alojzija Stepinca 45, Vukovar

Obzirom da je broj sudionika ograničen, prijava je obvezna. Rok za prijavu je 3. srpnja 2023. godine. Sudjelovanje u radionicama je besplatno!

0
Teorija privrženosti: pomagalo za zdrave obiteljsk...
Dan Osnovne škole Suhopolje
Image