Alati za pristupačnost

Zadovoljan pojedinac. Jaka obitelj. Zdravo društvo. #obiteljskicentar
Ako želiš razgovarati o sebi, svom partneru, djeci, obitelji, ako trebaš pomoć, podršku…
Veličina fonta: +

Suradnja s Udrugom "Jaglac"

JAGLAC-3

25.4.2023. su stručne radnice Obiteljskog centra, Područne službe Virovitičko-podravske održale dvije radionice u sklopu programa "Jaglac - moj drugi dom" kao nastavak desetogodišnje suradnje Obiteljskog centra i Udruge Jaglac – udruge koja okuplja osobe s intelektualnim teškoćama i članove njihovih obitelji.

Radionica za roditelje/članove obitelji na temu "Sukobi" koju je vodila Sandra Matošina Borbaš, univ.spec. prof. psihologije uvela je roditelje/članove obitelji u razmišljanje o sukobu između članova obitelji te kako sukobu pristupiti kako bi se očuvali dobri obiteljski odnosi.

Radionica za korisnike poludnevnog boravka na temu "Prijateljstvo" koju je vodila Tamara Sadlovski, prof. educ.rehab potaknula je korisnike, osobe s intelektualnim teškoćama, kroz kreativne aktivnosti na promišljanje o prijateljskim odnosima i kako ih sačuvati.

Suradnja s udrugom Jaglac, podrška korisnicima i članovima njihove obitelji traje već deset godina, te je primjer suradnje Obiteljskog centra s lokalnom zajednicom.

0
Obilježavanje Svjetskog dana socijalnog rada
Radio emisija

Povezani postovi

Image