Alati za pristupačnost

Zadovoljan pojedinac. Jaka obitelj. Zdravo društvo. #obiteljskicentar
Ako želiš razgovarati o sebi, svom partneru, djeci, obitelji, ako trebaš pomoć, podršku…
Veličina fonta: +

Radio emisija

bposavka_projekt01

Obiteljski centar Područna služba Brodsko-posavska, u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za socijalni rad, Područni ured Slavonski Brod, je kroz projekt Suradnja za obitelj I. koji je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., u okviru natječaja Razvoj, širenje i unaprjeđenje kvalitete izvaninstitucijskih socijalnih usluga kao podrška procesu deinstitucionalizacije, kodni broj: UP.02.2.2.12.0033, proveo kampanju za podizanje svijesti javnosti o pravima djece i dinamike obitelji, a posebno o pravu na život djece u zajednici.

Prema Programu rada i planu kampanje za podizanje javnosti dana 18.travnja 2023.g., zaposlenice na projektu Marija Bjelan, mag soc.rada i Martina Filipović, mag soc.rada te jedna od provoditeljica edukacija za roditelje Elizabeta Muller, mag prava, gostovale su u radio emisiji Radio postaje 92 fm.

Tema emisije je bila „Pravni odnosi roditelja i djece" gdje je svaka iznijela svoja zapažanja u radu s obiteljima te načine na koje HZSR Područni ured Slavonski Brod pomaže obiteljima u rješavanju obiteljsko-pravnih problema, te na koji način je i kroz ovaj projekt pridonijelo da su roditelji dobili više znanja i konkretnih savjeta u rješavanju pravnih odnosa tijekom razvoda braka i kazneno-pravne odgovornosti.

Emisija je trajala 20-ak minuta, a emitirana je 24.travnja 2023.g. u 18,30 h.

Voditeljica projekta:

Lidija Kućinski Fogadić, mag socijalnog rada
v.d. voditeljice Područne službe Brodsko-posavske

0
Suradnja s Udrugom "Jaglac"
Započele radionice programa „Rastimo zajedno onlin...
Image