Alati za pristupačnost

Zadovoljan pojedinac. Jaka obitelj. Zdravo društvo. #obiteljskicentar
Ako želiš razgovarati o sebi, svom partneru, djeci, obitelji, ako trebaš pomoć, podršku…
Veličina fonta: +

SURADNJA S ODGOJNO OBRAZOVNIM USTANOVAMA U SVRHU PREDSTAVLJANJA RADA OBITELJSKOG CENTRA, PODRUČNE SLUŽBE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE TE PROMOCIJE UDOMITELJSTVA

Dana 6. svibnja 2024. godine, u Jastrebarskom su održani sastanci stručnih djelatnica Obiteljskog centra, Područne službe Zagrebačke županije s ravnateljicama i stručnim djelatnicama Osnovne škole Ljubo Babić, Dječjeg vrtića Radost i Srednje škole Jastrebarsko na temu predstavljanja rada Obiteljskog centra, ali i promocije udomiteljstva.

Uz navedeno, provedena je i stručna rasprava o potrebama unutar lokalne zajednice radi uspostave buduće suradnje navedenih ustanova. Daljnja suradnja će se realizirati provedbom edukativnih predavanja učiteljskim, nastavnim i roditeljskim vijećima. Također, predstavljene su usluge koje nudi Obiteljski centar te na koji način mogu uputiti zainteresiranu populaciju korisnika. Vezano uz promociju udomiteljstva, uspostavljen je dogovor glede podjele promidžbenog materijala te po potrebi, održavanja edukacija i predavanja na navedenu temu.

Zaključno, dostavljen je i poziv za sudjelovanje u radionici povodom Međunarodnog dana obitelji koja će se održati dana 15. svibnja 2024. godine, u prostorijama Obiteljskog centra, Područna služba Zagrebačke županije, Zagorska ulica 1, Samobor.

0
Predstavljanje rada Obiteljskog centra, Područne s...
RADIONICE ZA RODITELJE „RASTIMO ZAJEDNO"

Povezani postovi

Image