Alati za pristupačnost

Zadovoljan pojedinac. Jaka obitelj. Zdravo društvo. #obiteljskicentar
Ako želiš razgovarati o sebi, svom partneru, djeci, obitelji, ako trebaš pomoć, podršku…
Veličina fonta: +

Roditelji i djeca iz programa „Rastimo zajedno i Mi“ te „Rastimo zajedno i dalje“ zajedno na izletu u Ogulinu

izlet

Stručni djelatnici Obiteljskog centra, područne službe Grad Zagreb tijekom 2023. g. proveli su dva Rastimo zajedno programa: „Rastimo zajedno i mi" i „Rastimo zajedno i dalje".

Od ožujka do rujna 2023. g. provodio se „Rastimo zajedno i mi" program koji se sastoji od 15 tjednih radionica s roditeljima i djecom rane i predškolske dobi, a uključuje paralelne radionice s roditeljima i djecom te zajedničku igru na kraju svakog susreta.

U travnju i svibnju 2023.g proveden je i „Rastimo zajedno i dalje", program podrške očevima koji žive razdvojeno roditeljstvo koji se sastoji od 8 tjednih radionica s očevima djece rane i predškolske dobi.

Završetak kontinuiranog tjednog učenja, razmjene iskustava i podrške te zajedničkog igranja djece i roditelja obilježen je diplomama o završetku programa za roditelje i slatkim paketima za djecu.

Roditelji i djeca, korisnici ova dva programa zajedno su posjetili Ogulin 11.11.2023. g. Tijekom zajedničkog izleta roditelji i djeca, korisnici programa, u pratnji voditelja radionica imali su priliku posjetiti Ivaninu kuću bajke, multimedijalni i interaktivni centar posvećen bajkama, osobito onima Ivane Brlić Mažuranić, najpoznatije hrvatske spisateljice bajki, ali i bajkama brojnih drugih hrvatskih i svjetskih bajkopisaca. Nakon što su saznali više o bajkama, i odrasli i djeca sudjelovali su u radionici izrade patuljaka, što je razveselilo sve prisutne.

U okviru izleta sudionici su posjetili i Zavičajni muzej grada Ogulina te uz stručno vodstvo prošetali Ogulinom i posjetili glavne znamenitosti.

0
Obilježavanje Svjetskog dana djece u Obiteljskom c...
Sigurnost djece na Internetu
Image