Alati za pristupačnost

Zadovoljan pojedinac. Jaka obitelj. Zdravo društvo. #obiteljskicentar
Ako želiš razgovarati o sebi, svom partneru, djeci, obitelji, ako trebaš pomoć, podršku…
Veličina fonta: +

RADIONICE ZA RODITELJE „RASTIMO ZAJEDNO“

RZ-6

Dana 17. siječnja 2024. godine u dječjem vrtiću Đurmanec završilo je provođenje programa radionica za roditelje „Rastimo zajedno". Program se sastojao od 11 radionica na kojemu su roditelji najmlađe djece dobili nove informacije, znanja, vještine i podršku te se tim putem promicao rast i razvoj i roditelja i djeteta. Bilo je poučno, emotivno, veselo i zabavno te se veselimo daljnjoj suradnji i druženju s roditeljima koji žele „rasti" u svojoj roditeljskoj ulozi uključivanjem u program radionica „Rastimo zajedno".

Stručne radnice Obiteljskog centra, Područne službe Krapinsko-zagorska su sa završenim ciklusom radionica „Rastimo zajedno" s roditeljima u dječjem vrtiću Đurmanec sveukupno od 2011. godine provele 10 ciklusa radionica programa podrške roditeljstvu „Rastimo zajedno", od kojih su realizirana i tri programa od 15 radionica „Rastimo zajedno i mi" s roditeljima u zahtjevnijim okolnostima roditeljstva i njihovom djecom rane i predškolske dobi.

Zahvaljujemo se na suradnji u provođenju radionica Dječjem vrtiću „Mali kaj" u Krapini, Dječjem vrtiću „Kesten" Klanjec, Dječjem vrtiću „Jaglac" Kumrovec, Dječjem vrtiću Đurmanec i Dječjem vrtiću Bedekovčina, u kojem su realizirana 2 ciklusa radionica.

Rastimo-zajedno-10-priznanje
97 kb
0
Vijeću roditelja OŠ E.Kumičić, Slatina predstavlje...
Završen program pripreme potencijalnih posvojitelj...
Image