Alati za pristupačnost

Zadovoljan pojedinac. Jaka obitelj. Zdravo društvo. #obiteljskicentar
Ako želiš razgovarati o sebi, svom partneru, djeci, obitelji, ako trebaš pomoć, podršku…
Veličina fonta: +

Dan sigurnijeg interneta

slika-1

Dana 06.02.2024.g. povodom obilježavanja „Dana sigurnijeg interneta" održana je uvodna radionica „Dan sigurnijeg interneta" u prostoru Obiteljskog centra, Područne službe Primorsko – goranske. Radionica je provedena od strane Ustanove za obrazovanje odraslih Dante te Erasmus+ projekta Digital Upbringing koji se bavi digitalnim roditeljstvom odnosno jačanjem kompetencija roditelja u digitalnom dobu, a provodi se s međunarodnim partnerima.

Radionica je imala za cilj potaknuti odgovorno roditeljstvo u domeni digitalnog roditeljstva te osvijestiti izazove istog. Razgovaralo se o upravljanju dječjom upotrebom digitalnih tehnologija s posebnim naglaskom na sigurnost u korištenju istih. Roditelji su dobili praktične savjete i alate o podržavanju djece u digitalnom svijetu, zaštite djece u korištenju interneta, postavljanju odgovarajućih granica te važnosti komunikacije i suradnje.

Na provedenoj radionici najavljene su iduće teme na kojima sudjeluju roditelji i djeca zajedno: Digitalni identitet, Uravnoteženo korištenje tehnologije i Sigurnost na internetu.

Zainteresirani za teme slobodno se mogu obratiti Područnoj službi Primorsko-goranskoj za informaciju o vremenu održavanja radionica.

0
Dan sigurnijeg Interneta u udruzi Vretenac
Održano predavanje u OŠ Ivana Brnjka Slovaka u Jel...
Image