Alati za pristupačnost

Zadovoljan pojedinac. Jaka obitelj. Zdravo društvo. #obiteljskicentar
Ako želiš razgovarati o sebi, svom partneru, djeci, obitelji, ako trebaš pomoć, podršku…

„Dani otvorenih vrata EU projekata“ u Obiteljskom centru

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i ove godine nastavlja promovirati projekte koji su sufinancirani sredstvima Europske unije te će se u razdoblju od 05. do 20. listopada 2024. godine, na cijelom području RH održavati „Dani otvorenih vrata EU projekata".

Cilj održavanja „Otvorenih vrata EU projekata" je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Cjelokupni program događanja bit će objavljen u okviru središnjeg portala o EU fondovima https://eufondovi.gov.hr/ gdje će biti navedeni svi sudionici kao i njihove aktivnosti.

 

Obiteljski centar se ove godine uključuje u ovo događanje s pet projekata:

Područna služba Osječko-baranjska

Učimo nenasilna ponašanja UP.02.2.2.12.0035

Područna služba Osječko – baranjska dana 11. listopada 2024. godine obilježit će „Dan otvorenih vrata EU projekata" organizacijom okruglog stola „Učimo nenasilna ponašanja" – godinu dana poslije koji će se održati u Ulici Lorenza Jagera 12, Osijek od 12.00 do 14.00 sati.

Djelatnici koji su sudjelovali u provođenju projekta predstavit će projektne aktivnosti koje su implementirane u usluge i aktivnosti Obiteljskog centra: psihosocijalno savjetovanje za žrtve nasilja, radionice iz psihosocijalnog tretmana za djecu i mlade s problemima u ponašanju te promocija udomiteljstva. Događanje je otvoreno za sve.

Kontakt osoba: Daria Čagalj, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , 031/554-365

 

Područna služba Vukovarsko-srijemska

Ispletimo mrežu! UP.02.2.2.12.0034

Područna služba Vukovarsko-srijemska organizira okrugli stol „Pletimo mrežu i dalje..." koji će se održati 14. listopada 2024. godine od 10.00 do 12.00 sati na adresi Kardinala Alojzija Stepinca 45, Vukovar.

Na okruglom stolu će sudjelovati ustanove koje su sudjelovale u provođenju projekta „Ispletimo mrežu!" – partner Vukovarsko-srijemska županija i suradnici Hrvatskog zavoda za socijalni rad, Područni ured Vukovar, Područni ured Vinkovci i Područni ured Županja. Cilj održavanja okruglog stola je poticanje daljnje suradnje i održivost provedbe socijalnih usluga za korisnike (djecu, mlade i obitelji) u našoj zajednici.

Kontakt osoba: Ružica Pandža, 032/300 270

 

Područna služba Koprivničko-križevačka

Uspostava podružnice obiteljskog centra Centra za socijalnu skrb Koprivnica kao podrška procesu deinstitucionalizacije KK.08.1.3.04.0046

Obiteljski centar kao mjesto podrške UP.02.2.2.12.0016

Razvoj socijalnih usluga za snažniju obitelj i podršku mladima UP.02.12.0017

Dana 17. listopada 2024. godine u prostoru novoobnovljene zgrade Obiteljskog centra Područne službe Koprivničko-križevačke, Trg dr. Žarka Dolinara 14, Koprivnica, u periodu od 10.00 do 14.00 bit će postavljen info-pult sa sadržajem programa projekata, bit će izloženi izrađeni materijali u sklopu projekata, a svi zainteresirani će moći razgledati prostor Obiteljskog centra, kao i upoznati se s uslugama koje provode. U 13.00 predviđena je kratka prezentacija projekata u konferencijskoj Sali. Događanje je otvoreno za sve zainteresirane građane.

Kontakt osoba: Silvija Čavić, 099/366 9807

Image